Thursday, 31 December 2009

:-> Hadiah Teka Bilangan Payung


Inilah hadiah yang E-na dapat daripada contest (bole tgk kt sini) yang dianjurkan oleh blog Linda. Tq sooo much Linda untuk hadiah yang banyakkk ni...ada t-shirt, kain selempang, tepung kek, keropok dan kad.

Terharu dpt hadiah ni sebab jauh nak pos dan kos pengeposan dah tentu mahal...Linda guna Pos Laju lak tu..aduuuiiii siannnya....

Nway tima kasih skali lagi ye dik moga linda sekeluarga sentiasa dlm perlindungan dan rahmat dari Allah selalu, murah rezeki dan bahagia selamanya...


Best Regards,
^_^LovelyKitchen^_^

7 comments:

PUTERA2PUTERI said...

salam E-na....pa habaq...wah bestnya dapat adiah.....

hazila said...

Banyaknya dapat hadiah...

Leyza said...

bestnya e-na.tahniah

Sue @ Nenie said...

Tahniah Kak....Wah banyak nya hadiah dieeeee

Azmiezas said...

Congrates..E-na...
banyaknya hadiah...

emilia said...

bestnyer..tahniah..selamat thun bru buat k. e-na n family..sudi2kan la amik kad kat blog emi yer..moga persahabatan berkekalan

Watierman said...

Rezeki di akhir tahun....Salam Dik...Selamat Tahun Baru....Moga Allah berkati kehidupan kita semua di mana jua kita berada...Amin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...