Thursday, 17 June 2010

:-> Macam mana nak buat ni??? TOLONGGGGGG!!!


Tak ada penyakit cari penyakit...



Tak ada kerja cari kerja...



Tangan dok bermain-main dengan new template dalam blog...



HASILNYA?



Dah dapat penyakit dan bertambah pula satu kerja...



Tengok lah apa dah jadi dengan HEADER Lovely Kitchen tu????



dah bertambah jalur-jalur gemilang gitu...huhuuuu



itu hasil gatal tangan nak tengok macam mana rupanya TEMPLATE DESIGNER yang baru dalam DESIGN blogger.



Apply pandai tapi nak REMOVE semula TEMPLATE DESIGNER tu masih tidak berjaya...


Ni nak minta tolong Rakan-rakan dan pengunjung Lovely Kitchen 'macam mana nak REMOVE TEMPLATE DESIGNER YANG TELAH DI APPLY tu?




Kalau sudi membantu tinggalkan mesej di dalam ruangan komen di bahagian atas n3 ini ye....



Pertolongan Kalian amat diperlukan.... :-(


14 comments:

lionteen said...

lionteen xtau nk tlg mcm ne..
kene tgk satu2 br tau nk wat mcm ne..
hehe

Delimasari said...

xdpt nk tolong xpandai wehhhh...
terkial222 juga ni......

Ibu Mifzal Arsyad said...

x kgbactau la jd ke x...cuba kat image background kat template designe tuh set kan as no image

Lovely Kitchen said...

E-na apply NEW TEMPLATE DESIGNER yang dalam BLOGGER tu....problemnya sekarang macam mana nak delete / remove/ buang semula yang di apply tadi....itu je....

IBU MIFZAL ARSYAD : dah try wat cam tu...cuma tukar colour tu jadi pink xde belang2 je tapi template tetap ada lagi....

Lionteen , Delimasari, Ibu Mifzal Arsyad : thanks a lot ye...;-)

Ida Ddapur said...

mintak maaf e-na,ida pun tak tau...tak pandai sgt la bab2 template ni...

ibu emy efy eqy said...

nak cerita pun susah sebab tak dapat tengok.

pi kat dashboard, pilih design. pastu ada pilih bahagian edit HTML. sebelum ena apply template baru ada tak download full template yang lama?

kalau ada, kat bahagian upload a template form, browse dulu kat mana ena simpan template lama kemudian tekan upload. maka template lama akan kembali semla.

sekiranya ena tak simpan template lama, susah rasanya nak dapatkan semula template asal.

cuba tanya blogger yang lebih arif lagi tentang masalah ena ni.

kak wa hanya sekadar mampu membantu apa yang akak tahu je.
akak minta maaf ye.

semoga ena berjaya mendapatkan kembali template asal blog ena ni... insyaAllah.

sayangsayangibu said...

http://c33ram00n.blogspot.com/

e-na cuba masuk blog tu yg akak link tu
terjumpa td dlm blog kwn2 yg lain mungkin dapat membantu... ;p

Lovely Kitchen said...

Thank you very much my dear friends atas pertolongan kalian....e-na hargai sangat! muaahhh...

Watierman, rmanbkr said...

ooops maaf Dik Akak lagik buta IT!!!

Lovely Kitchen said...

Kak watie :
xpe kak e-na try godek2 gak nih...nway thanks ye dear sis!

Lovely Kitchen said...

Skrg dah dapat semula kembali ke template asal cuma setting utk font, color,saiz utk template lama ni tak jumpa lagi...

Lovely Kitchen said...

akhirnya berjaya kembalikan template asal....alhamdulillah.

jalilah_jy said...

akak pun dah terkena dgn blog lagi satuu tebaran rasa tuu..huhu. gataiii tgan juga la ni.. huhu.yg pasti kita kena save dulu kot setiap hmtl dia dlm file kita.. supaya senang apa2 hal jadik.. apapun yg ptg kita mencuba yg terbaru dan kita cari pengalaman tu yg mahaiii..hehe..

Idalara said...

pun tak tahu nk buat mcmne...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...