Tuesday, 15 June 2010

:-> Kuat Makan Award


Ada juga award Kuat Makan...hihi.... Terima award ini dari K'eja. Terima kasih sangat diatas ingatan dan sudi bagi award ini kepada Lovely Kitchen. Harap rakan-rakan dan pengunjung Lovely Kitchen sudi lah mengangkut award ini untuk di bawa pulang... kuat makan tak apa asal kesihatan mantain dan kalau kuat makan tapi body masih solid itu bonus kan!

3 comments:

ain said...

ada gak award kuat makan ekh..??? kelakar pulak!!

Lovely Kitchen said...

tu la pasai! mula tgk tu iskh senyum jek...macam2 ciptaan deyrang ni kan...he he

sayangsayangibu said...

Tqvm E-na... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...