Friday, 23 April 2010

:-> Red Roses from K. Atie


E-na terima award dari k.Atie. Alhamdulillah k.Atie sudah kembali bersiaran walaupun masih ada sikit lagi batuk dan selsema. Moga k.Atie cepat sembuh yer... Thank you so much atas kiriman ros yang telah siap di gubah indah ini. Cantik kak! Dalam tak sihat pun sempat k.atie menggubah bunga untuk bagi kawan-kawan... semoga persahabatan ini abadi selamanya....:-)



Best Regards,
^_^LovelyKitchen^_^


3 comments:

SheY PuLL said...

boleh x amik nie.. nie...

Leney said...

saya belum ambik lagi award Ena...pc problem.

E-na Zarina said...

SheY PuLL : oo ooo yang BUNGA TULIPS dalam frame kat atas tu award dari Lovely kitchen...bukan red roses ni...hehe

Leney ; its ok leney take ur time...Ambik Award yang bunga tulip dalam frame tu tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...