Tuesday, 20 April 2010

:-> Engangement Anniversary


STICKY MODE ENTRY SEHINGGA 29 APRIL 2010. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI

Poyo je tajuk n3 tu kan! Ada ke org celebrate ulangtahun pertunangan? ngeeee..... Tak kisahlah kan but for me bulan April begitu bermakna....30 APRIL 2000 telah termeterai ikatan pertunangan yang mengukuhkan lagi cinta kami...


Untuk berkongsi kegembiraan ini E-na buat satu AWARD very special untuk semua FOLLOWERS dan semua PENGUNJUNG yang sudi singgah di LOVELY KITCHEN. Award ini sebagai tanda PENGHARGAAN DAN TERIMA KASIH di atas sokongan semua. Kawan-kawan adalah semangat untuk E-na berada di dalam dunia blog ini. Semoga persahabatan di alam maya ini berkekalan hendaknya.


Gambar Tulip tu di tembak semasa pergi Nabana No Sato last Sunday. So ianya hasil dari kamera sendiri yang tidak seberapa tapi E-na tempah frame khas tau, cantik tak?....he he. Harap sudi ambik AWARD INI buat penyeri di rumah masing-masing ye...


Best Regards,
^_^LovelyKitchen^_^

62 comments:

Azmiezas said...

Akak pun rasa special on April,..nak tau kenapa?..nanti arr..kita buat n3 ya..

Akak ambik ya,..tulip tu,..sungguh cantek..n tq..

ell.eza said...

e-na, thanks for the award, it's lovely..

dah ambik..nanti hias kat blog later..anyway, i'm loving it

Kak Sueozana said...

Salam E-na, cantiknyer... tq2 4 the award!

NORAIN said...

kak ena pun minat amik2 gambar yer? cantik la kak gambar tu...mcm tuan punya blog juga... :D

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik E-Na....TQ sudi bagi penghargaan sebagai tanda sokongan..kalau nak tunggu grammy award..kita bukan pelakun kan...hehehe..
Murah rezeki pepagi dah dapat hadiah...

Dan Akak juga tak lupa nak mengucapkan selamat ulangtahun pertunangan....walaupun dah lama bergelar isteri...tapi those days are the most memorable in your life...& you deserve to celebrate it the way you like....Congratulations...Syukurlah kerana tidak semua pertunangan berakhir dengan sebuah ikatan perkahwinan!!

hanisah said...

thanks~ ^^

PUANSTOBERI said...

Dtg nak amik award. Santekkk.. tenkiu Ena. Akan diletakkan lelaju di blog saya. Tenkiu very much.

Err..by d way, date pertunangan saya pun lebey kuang Ena. 28 April 2008. Hiksss...

HALAMANKU said...

Salam..K.ena.. happy anniversery... tq nice award.. erma teruja..ader sambut ann. engage setelah berkahwin.. erma baru 4bln kwn.. x tau SK celebrate tak ann. engage ni.. selalu tang celebrate keje die he he.. kami celebrate tunang... masa tunanglah.. tunangpun agak lama he he he.

eynda said...

Eynda ambik...thanks...nanti eynda buat entry :-)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam E-Na..


thanks ya !... kalau bagi bunga yang ori lagi bezz... hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

oppsss..sori terlupa pulak..


HAPPY ANNIVERSARY TO BOTH OF YOU !


"HAPPILY EVER AFTER "

~UNai~ said...

lawa lah gmbr yg diambik tue.. tengkiu sudi bagi award... :-)

Yat Maria said...

Ena

thanks for the award ya :)

Yat

sLEEping BEauty said...

thanks e-na... intan ambil ya..
cantik bunga tu..
muahhhhsss

Tihara said...

thanks e-na..cantik..sukeee

~Yatt~ said...

salam dik e-na..
cantekkknya award nihh..kalau sempena engagement mesti e-na lagi muda dari akak..akak amikk yea..
moga kekal ke jinjang pelamin..aminn..
pssttt>>bila hari bahgia?..hehe..

mrs. tarmizi said...

salam perkenalan.. bru je jengah2 blog ni.. nak ltak link kat blog sy bley??

Ely Hasrul said...

wow! hepi aniverseri.. suka suka suka!! tengkiuuu

Werdah said...

Salam E-na,

Terima kasih bagi award ni. Memang cantik ciptaan Allah, masyaAllah E-na ambil gambar pun cantik, Alhamdulillah.

InsyaAllah nanti publish di blog kak ya.

Aiyu Esa said...

dah ambik award nie..tq so much.nti saya publish kat my blog...TQ....

♥♥ eija ♥♥ said...

tq ena :)
dah berape lama tunang??

hehe saya baru semalam cukup sebulan hehe...

Pn Kartini said...

Salam ..:):)
Thanks yaa..sudi utk anugerahkan award yg cantik sekali..:):)
Moga Dik E-na bahagia selalu..Muahsss!!:):)

E-na Zarina said...

Azmiezas : nak tau kak...cepat buat n3! x sabo nih.... tq kak sudi ambik award tu...welcome

Zaitun said...

Thanks.Lama kak Zai tak tinggal jejak tau2 dah di jepong maaf ya.

E-na Zarina said...

ell.eza : tq my friend..

E-na Zarina said...

kak Sueozana : Wsalam kak...u r welcome

E-na Zarina said...

Norain : minat tapi x pandai! hihi cantik ke..boleh ambik letak kat blog yer...

SIREH JUNJUNG said...

sayang cucuku E-na
nenek tergetar2 dtg ambik anugerah dari mu sayang..
berkat kesungguhan dan gantung award E-na.. semuga cucuku akan sentiasa berada didalam golongan orng2 yg terpelihara ya...Muahhhh

ME said...

Me ambik .. thanks .. cantik tulip tu

Yati said...

Selamat ulangtahun pertunangan.
Yati amik award. Timasih!

TREAT AND TRICK said...

Salam Ena, thanks bagi award pada kak, happy engagement anniversary semoga di rahmati dan sukses hendaknya...

soffya cik bulan said...

thniah akak..
ni bru first time drop here...:)

maiyah said...

makasih, kita ambik nih

fadhlina said...

thanks=)
makanan di sini menggiurkan.hehe

NORAIN said...

terima kasih kak ena...ain dah amik dah award akak bagi ni...dah letak pn kat tepi blog ain...supaya bleh tgk hari2...

Yatie said...

Salam E-na, thanks for the award...akak dah ambil dan gantung kat blog....cantik sangat bunga tu...

Lynnda Hosni said...

Thanks Ena... Lynnda will take it.. and tampal kat my blog... sweet of you.... xxoo

Mama Adli said...

saya pun tunang bulan APRIL....Happy Engagement Anniversary....

mama | ayah | sarah | syimir said...

tq cik e-na..sy dah tepek kat blog..hehehe

Nadiah Sidek said...

terima kasih ye bg award ni :)

Sue @ Nenie said...

Salam E-na...
Wahhhh Tulip...Sooooo sweeeeeeetttttt....Angkut bawa balik rumah, gantung kat dinding.....Kasi berseri laman kite pula...

Thankssss....

E-na Zarina said...

watierman : Aminnn atas doa akak...moga akak juga berbahagia selalu.

E-na Zarina said...

Hanisah : u r most welcome!

Pn. STOBERI : Tq juga sudi dtg ambik award...ooo ye ke, selamat ulangtahun pertunangan juge..he he

Halamanku : rasanya semua date penting k.e-na celebrate walaupun hanya dgn family dan anak2 jer...tips untuk eratkan hubungan juga kan!

eynda : thanks sudi ambik award tu ye...

a.z.r.i.n.a.03.07.: u r most welcome...he he nak yang betul kena dtg sini dear!!

miss raindrops ;) said...

salam.ok terima kaseh eekk.
mintak ajar apa apa yang patut.orang baru dalam bidang ni.hehe.

E-na Zarina said...

~UnAi~ : Tq juga coz sudi terima award dari Lovely Kitchen!

Yat Maria : u r most welcome...

sLEEping BEauty : thanks juga ztas kesudian menerima award tu...


Tihara : suke ye..alhamdulillah...mmg cantik sgt tulip2 kt situ rasa mcm nak baring je atas bunga2 yg mekar setaman tu...

~yatt~ : 30 april date E-na bertunang 10thn lepas..he he skrg dah anak 3...nway tq sudi terima award dari lovely kitchen.

Mrs Tarmizi: Salam perkenalan..tq singgah Lovely Kitchen..boleh sgt2 nak link...errrmmm E-na dah visit ur blog tapi boleh nak post comment la..huhuuu

Ely Hasrul : Tq for d wish...

Werdah : Wsalam kak..
betul tu kak mmg indah sungguh bunga2 tu, kalau pro photographer yang ambik gambar tu lagi cantik kan, E-na ni tak pandai sgt bab2 ambik gmbar ni, asal bole je snap..he he....tq kak sudi terima award tu...

Aiyu : tq juga sudi ambik award dari Lovely Kitchen.

eija : cuba baca betul2 n3 tu eija...10 thn yg lepas bertunang he he..nway selamat menempuh alam pertunangan ye...

Pn Kartini : Tq kak...moga makbul doa akak...


Zaitun ; Tq sudi singgah Lovely Kitchen...jemput ambik AWARD bawa balik ye..:-)

SIRIH JUNJUNG : Tq nenek bersusah payah dtg ambik award..cucu tak cukup tambang flight nak antar ke umah nenek, he he..

Me : jemput2 me ambik jgn malu2..tq yer.

Yati : tq for the wish n sudi ambik award.

TREAT AND TRICK : thanks utk akak juga sudi terima awrd dr Lovely Kitchen.tq utk doa kebahagian kami...

akuzle said...

salam, e-na....

45 komen...wau! meriahhhzzz.... dh amek dh award tuh... tq lerrr...

Irtiyah said...

Salam

saya dah ambil dan gantung di blog saya.. :)

Irtiyah said...

ops.. tq ya

Mokde said...

tq, mokde terlambat amik hehehe

fa10 said...

sungguh cantik... mmg akak akan ambik award ini, thanks

meen ell.eza said...

eja tunggu march tahun depan la buat entry special cam ena ni hehehe,

anyway, congrats again n thanks for the award..dah ambik n paste kat blog dah

Yunus Badawi said...

Salam E-na. Happy anniversary.

cantik tulip tu dan cantik hadiah tu hehehe

SiTi said...

SaLaM KaK...sItI dAh AmiK aWARd AkK...tQ yE kAk

ShazlinaSaad said...

salam, saya bole amik tak?hee..baru je folow awak nih..dan...saya nye enggement pon bakal berlansung 30hb April ni..huhu berdebor rasa...waa

Nor Izeni said...

Thanks E-na =) nice award.

E-na Zarina said...

soffya cik bulan : tq for d wish n dropping by LK..do come again..

maiyah : sama2 kasih kak....

fadhlina : u r wecome ...saje buat menggiurkan utk visitor teruja nak try d recipe! he he cepat2 balik masak...

Norain : t/kasih kmbali ain...tgk award ingat k.E-na yer!:-p

Yatie : wsalam k.yatie...tq sudi ambik award...

Lynnda Hosni : tq sudi ambik award dari LK...sweet of u too!

MamaAdli : oooo sama lah kita..hepy engangement anniversary to u 2!

mama|ayah|sarah|syimir : tq yer...suke sgt!

Nadiah Sidik : sama-sama kasih sudi terima award...

Sue @ Nenie : angkut2 bawa balik..elok2 frame tu jgn pecah! kikiki

miss raindrops : sama2...ha haaaa E-na pun newbie dlm dunia blogging ni...

Akuzle : alhamdulillah, n3 paling meriah stakat ni...tq u sudi ambik award tu...

Irtiyah : tq yer..

mokde : xpe mokde, slow2..tq yer..

fa10 : mmg cantik sungguh ciptaan Allah....tq sudi terima award ni...

meen ell eza : E-na mmg giler tulip!! he he tq eja sudi gantung kt blog...errmmm sekejap je tu nnt sedar2 dah 10 thn kawin...keep in touch k!

Yunus Badawi : tq for d wish...cantik ye...kalau sudi ambik lah bawa balik..:-)

Siti : tq ye siti...

Shazlina Saad : tq singgah lovely kitchen...dgn berbesar hati klu sudi bawa lah balik award tu...hepi angangement!

Nor Izeni : u r most welcome!

Mia-Ina said...

tq kak e-na. i like it & really appreciate.

mia nk private my blog...leh mintak emel utk invite to my blog..if kak ena sudi la..di

mia_azarina@yahoo.com

Ida said...

cantiknya gambar tulip tu...saya amik ye

MATAHARI said...

tq...akk ambik ye...cantik gambar tu

sayangsayangibu said...

tak sempat nak mengambik lagi munge..munge yg chantik nih.. ;p

kak Erna said...

salam E-na..tahniah..bagi akak april pun special gak..sebab akak lahir april..
cantik award..terima kasih..

mamawana said...

Salam caiyang...

Mama nak...nak...tulip tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...