Wednesday, 21 July 2010

:-> Prosperity Burger



Breakfast dengan Prosperity Burger ala-ala Mc Donalds. Namanya pun ala-ala je so rasa burger ni tak delah sebijik macam yang kat Mc D tu.... Kalau dapat buat rasa sama macam Prosperity Burger Mc D tu mesti Lovely Kitchen dah boleh buka Kedai Burger kat Nagoya ni...;-p

Resepi boleh tengok di blog Kak Ina KL, E-na skrg banyak virus M. M---s nak taip resepi. Nanti pandai-pandailah adjust ikut citarasa masing-masing ye....Selamat Menjamu Selera...

17 comments:

Azman Roslan said...

nampak macam sedap tu..


Azman Roslan telah datang ke blog ini

MAS ( DUNIAKU ) said...

pepagi datang sarapan prosperity burger....sedapnya..

Wanieyra said...

sedapnya..... teringin nak buat tp anak-anak tak makan pedas

zairie said...

apat cawan x?? :D

my recent post:
JOM LAYAN ANIME CRAZY!

Ida Ddapur said...

e-na...nmpk sedap tu..feberet ida & azli ni..setiap kali chinese new year mesti tak miss benda ni..

Myza Pesona said...

Salam,
Sekarang kat Malaysia dah ada oblong burger!100% ayam ataupun 100% daging! Yang jenis tu memang best buat prosperity burger! Sebijik macam yang kat McD tu! Tapi 1 pack of 10 pieces daging tu RM 15. kalau kambing, RM23 for 10 pieces!

Kamalia said...

salam..sht??sy pun agak kemalasan skang ni..hehehe..bole x rs malas tu disebabkn cuaca yg panas brdenting nih?sedapnye prosperity burger tuh...nyum..nyum..bila nak rajin nih??:p

fara dean said...

E-na, mmg boleh bukak kedai..at least tak de la dok melabur kat mcD tu..hehe

nawza_terbaek said...

wah..kalau camni gayenye, bleh lingkup francais McD pasal LK bkak kedai...hahaha..
pic mang mnarik la, kalah prosperity burger 2....

AngahSayang2314 said...

sedapnyer nampak bola la angah tiruuuu


angah follow uuuuu

Kak Rose said...

boleh bungkus la Mcd macam ni... suma dah pandai buat sendirik!

Azmiezas said...

kreatif nya..

kak ina kl said...

salam ena...tak kisahlah macamana bentuk burger tu..janji tertunailah hasrat di hati kamu nak makan kat nihon tu..

ASSOYFINGER67 said...

mantap!!lapor pepagi nie..haha

Mak Su said...

Hai :)

salam kenal juga

Mah@mahu said...

sedap nye bugger nak satu waaaaaaaaa..

ijan said...

Aduhhh... prosperity burger! best nyer!!! lama nya tak makan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...