Monday, 1 August 2011

:-> Shasya is 5 and Salam Ramadhan




Alhamdulillah hari ini 1 ogos 2011 genap usia puteri kedua E-na, Nik Qasdina Shasya 5 tahun. Semoga anak mama menjadi anak yang solehah, dipermudahkan segala urusan, sihat selalu, ceria, hormat orang tua dan membesar sebagai insan yang berguna. Mama, papa, Kakak Damia dan Qaeed Hafiy sayang sangat dengan Shasya.

Bersempena dengan bulan yang mulia ini juga E-na mengucapkan selamat berpuasa untuk semua pengunjung Lovely Kitchen yang beragama Islam. Semoga Ramadhan kali ini memberi keberkatan kepada kita semua dan dapat menjalankan ibadah dengan sempurna.

Sudilah menerima kad di bawah sebagai tanda ingatan dan persahabatan yang ikhlas. Gambar bunga purple dari kebun mini Lovely Kitchen semasa musim spring yang lepas.

14 comments:

ijayuji said...

Salam kak e na!!! kawaiiiiiiii ank akak! otanjyobi omedetou Nik Qasdina Syasha, semoga membesar dgn sihat dan berjaya dunia akhirat insyaAllah aminnnnn... Slaam ramadhan juga buat akak sekeluarga di sana :-)

K.Nor said...

salam e-na.. comelnya birthday girl.. happy birthday shasya.. semoga menjadi anak yg solehah, anak kebanggaan ibu dan ayah ya..

slmt berpuasa .. :)

izahdaut said...

mcm puteri2 la birthday gurl tu. hapy birtday dear.. dan selamat berpuasa

Mas said...

happy birthday buat birthday girl nik qasdina shasya yang comeiii....
aunty aminkan doa2 mak shasya tu....

selamat berpuasa buat e-na sekeluarga...

ilahjy said...

happy birthday dak comeiii sekli pandang mcm anak jepungg...2 kali pandang mcm rupa shasya laa... maaf long nak bergurau...
kak ilah pun bulan ogos ..19 hb..
semoga termakbul doa sorg ibu aminnnn

Kak Rosaliza said...

Assalam E-na..hepi besday buat shasya, semoga membesar menjadi anak yg soleh brjaya dunia n akhirat. selamat berpuasa buat e-na n famili

Acik Erna said...

Assalam E-na.selamat hari lahir buat anak dara E-na yang comel.

Diana @ Melley Mey said...

comelnya dia... Happy Birthday Shasya... Moga dah besar nanti menjdai kebanggaan ibu dan ayah Shasya yer.. berjaya dunia akhirat... Amin..
selamat berpuasa gak ...

Juwita Jamaludin said...

salam kak ena.. selamat berpuasa.. happy birthday shasya.. moga jadi anak solehah....

Asmara said...

otanjyobi omedetou Syasya! Salam Ramadhan buat kak Ena sekeuarga! :)

Alida Ali said...

Happay Belated Bday Shasya dari ibu danish...semoga menjadi anak solehah & mendengar ckp ibu & ayah ye sayang...

suri solehah said...

salam ramadhan..n hepi belated bisday tuk shsya..seronok anak dara dah besar..mesti boleh nak harapkan macam2.

Ida,Japan said...

Hepi birthday shasya yg comel...semoga menjadi anak yg solelah..dan slm ramadhan juga dr kami buat e-na sekelurga

ijan said...

Happy birthday dear Syasya... semoga membesar menjadi anak yang solehah kebanggaan mama dan papa ye.... :)

Selamat berpuasa kak E-na sekeluarga. Kami habis study insyaAllah tahun depan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...