Tuesday, 23 August 2011

:-> Kad Raya Pertama




Semalam  22 ogos 2011, E-na telah menerima kad raya yang pertama untuk xtvt 'Kad Raya Exchange' di blog Deqlis. Jauh kad ini terbang dari Sarawak lagi...Thanks Zahidah....Salam Kenal dan Selamat Hari Raya dari E-na Lovely Kitchen.
E-na dah pos kad raya dalam entry di sini.

Pssssstttt : Kalau ada biskut raya lagi best kan...hihiii

6 comments:

zahidahwahid said...

kad raya saya first? wah...seronoknya...heehehe....sekarang ni pun dah mula sampai kad2 raya dari kawan2 yang lain....tunggu semua sampai nanti baru update sekali harung ye kak...heheehhe



New Entry: Lee Min Ho & Park Min Young dating

sayangsayangibu said...

wah dapat kak raya
akak sekeping pun tak ada, tp di pejabat banyak lah
sila ambik kad raya di blog akak itu je yg mampu di beri ;p

semiga gembira di hari lebaran yg tiba.
jangan sedih2 tau.. ;p

Acik Erna said...

assalam e-na dah buat kuih raya ke..
selamat hari raya buat e-na dan keluarga...maafkan jika ada kesalahan..

Juwita Jamaludin said...

wah dapat kad raya.. patut la akak semnagat hantar kad raya rupanya ada entry hantar2 kad raya rupanya..:)

Nisa Greennnpanda said...

sy dh dpt kad raye jepun dr e-na, ngehehe.. thanks!!

アヌム ちゃん said...

wah kad raya sampai japan.best2.heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...