Sunday, 12 June 2011

:-> Berita Baik Untuk Semua Pemilik Blog Masakan!!!



Salam sayang untuk semua pengunjung Lovely Kitchen. Entry kali ini adalah untuk menjemput semua pemilik blog masakan berkongsi resepi di kongsiresepi.com. Bagi yang sudah join sila abaikan entry ini. Tidak perlu risau tentang bayaran kerana semuanya free. Apa yang perlu di buat ikut sahaja step di bawah ye...
  1. Masuk ke web kongsiresepi.com
  2. Isikan butiran yang dikehendaki
  3. Kongsiresepi.com akan hantar email 'Application Received'.
  4. Bila dah approved KR.com akan bagi PASSWORD.
  5. Dah ada PASSWORD boleh login kat sini
  6. Sekarang bolehlah post resepi di blog anda ke kongsi resepi.

KENAPA PERLU JOIN KONGSI RESEPI?
  • Dapat berkongsi resepi dengan lebih ramai peminat ilmu masakan.
  • Sangat membantu meningkatkan traffic blog anda.
  • Berkenalan dengan blogger lain
  • Membina backlinks
  • Bukan blogger juga berpeluang mengenali blog anda.

'SHARING IS CARING'

Sekian, Makluman untuk semua...



6 comments:

Juwita Jamaludin said...

Salam kak ena... Baru tahu ada website ni... Bole la join nanti

ijayuji said...

Salam kak e na!!! kita baru join minggu lepas ni tp masih kekok nak masukkan post kikiki....

Kak Rose said...

tq for sharing... tengok ramai yg dah join kan...

Lovely Kitchen said...

Juwita : Join lah ita, boleh share dgn ramai lg rakan2 di KR dan pengunjung KR...

Lovely Kitchen said...

ijayuji : wsalam ika. mula2 mcm tu la, nnt lama2 boleh post n3 sebelah mata je...hihii

Lovely Kitchen said...

Kak Rose : u r welcome sis...join la, dapat memeriahkan lagi KR...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...