Saturday, 21 November 2009

:-> Menang Lagi!!!!



Hi hi hi ni kes berjangkit dari Kak Ina KL kot, dapat rezki berturut-turut.... Semalam dalam demam-demam berjalan jugak dari blog ke blog, tup tup jumpa game kat blog Linda berhenti jawab jap, kena kira jumlah payung dalam gambar kat atas tu...suka2 je pas tu balik la...tgk2 tengahari ni ada msg kat shoutmix dari linda kata E-na menang game tu..he he rezki org demam la ni...sblm tu kat blog Fairylily yang study kat Australia nuuu...alhamdulillah...

Terima kasih ye Linda menganjurkan game di alam maya ni...semoga murah rezki, sihat dan berbahagia selalu...

Best Regards,
^_^LovelyKitchen^_^

11 comments:

HaSue said...

Tahniah yer e-na dah menang tuh..mmg murah rejeki berturut2 nampaknya.hehe

TintaCyber/DapurkuBerasap said...

Tahniah e-na...apa hadiah nya?...bertuah betul e-na nie?..

FairyLilly said...

salam E-na, murah rezeki awak ya. mmg berjangkit dari kak ina la tuh...psst kak ina ada perturunkan tips ke hehe...

ain said...

Tahniah e-na!! memang bertuah!!! dpt hadiah aper tu???

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

congrats ye !...mesti gundah gulana bila dapat hadiah nanti ...eh-eh..silap ..riang gembira..hehehe..

E-na said...

Hasue : tq sue...alhamdulillah..

TintaCyber : Tq...nombor bertuah tu dpt beg dr australia dan yang satu lagi tu tunggguuuu postman sampai baru tau..he he

FairyLily : Wsalam, alhamdulillah...ye la agaknya, nama pun bunyi sama dah kan..kih kih kih..nway tq once again yaa

Ain : Tq kak...dari blog Fairy tu dpt beg australia...dari blog Linda kena tunggu postman baru tau hadiahnya...

a.z.r.i.n.a.03.07 : Tq rina, yg best nya masa tau menang tu...cam x caye jer...hadiah tu x kisah sgt kan tp rasa cam excited bila tau dapat winner tu...he he suke2 kan...

kak ina kl said...

salam tahniah...dah rezeki kamu..

E-na Zarina said...

Kak Ina Kl : Tq kak...alhamdulillah

Fa'e said...

wah...omedetou...dlm dok demam sempat lagi men games yea....

sejuk2 nie mmg kerap la penyakit2 dtg menyapa!

odaijini...take care

nor64 said...

salam e-na..akak baru terbaca komen e-na kat blog tergendala akak tu cookingtime...salam kenal e-na..akak jemput masuk blog akak satu lagi Satu Nostalgia....yang ini bernyawa sikit hehehe..akak follow & link ya...

Ena Qalinsya said...

tahniah! tahniah! pasni masuk contest lagi ye hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...