Monday, 18 January 2010

:-> Happy Birthday My Love!


Kek ini E-na buat khas untuk birthday my prince charming hari ini. Candle tu mcm nombor 37 la pulak...sebenarnya candle tu beli masa my 2nd daughter's 3rd birthday last year...sepasang dgn question mark tu so E-na fikir bole guna untuk E-na dan hubby juga. Kalau panjang hayat candle tu sampai umur 40 baru tukar! wakakaaaa...

Inilah hasil tangan orang yang tidak ada asas dalam cake decoration! Walau apa pun tetap berpuas hati sebab hasil tangan sendiri (biarpun orang yang memandang ketawa terbahak-bahak...kik kik kik).

Itu belum tengok rupa kat dalam lagi...entah macam mana lah jadinya bila di potong nanti...issshhh suspen jugak ni... Nanti bila dan potong E-na tunjuk camna wajah my Strawberry Mousse Cake ni yer....Memang E-na pun belum tgk lagi sebab masa kek ini siap tadi anak-anak dah tido so esok baru nak potong...sabo je la..hu huuu.

Best Regards,
^_^LovelyKitchen^_^

26 comments:

Rokiah Abdul Aziz said...

wah E-na,lawa la kek birthday cik abang tu.tak sabar nak tengok isi dalamnya mesti sedap secatik rupanya.nanti hulurla sekeping

Mia-Ina said...

cantiknya kek tue..sweet

maiyah said...

mmg cun.. tang strawberry yg menarik nafsu mkn ku heheh

Tie said...

Cantik kek tu, E-na.. pandai la... Kak tie hanya tau makan je, hehe...

Happy birthday untuk hubby tu... :)

ain said...

happy bday utk hubby e-na. semoga panjang umur dn murah rezeki!!!

cantik dah kek tu. klu akak agaknya, nak tengok sebelah mata pun tak sanggup.hihi

Adnazthie said...

Salam ziarah E-na, cantik kek tu mesti sesedap mata yang memandang...

emilia said...

cntik tu..ttu bangga cik abg..xyah ssh2 bli kek. dpt kek air tgn isteri lgi tu:)

E-na Zarina said...

Rokiah Abdul Aziz : tq kiah...E-na pun x sabo nk tgk ape jadi kt dalamnya hik hik hik

E-na Zarina said...

mia-Ina : tq...asal nk buat merah dan jadi pink pulak :p

E-na Zarina said...

maiyah :tq sis..baru nk belajo deco! strawberry tu special request sruh hubby beli yg cute2! hik hik

E-na Zarina said...

Tie : Tq kak tie...tu la ni pun baru nak berjinak2 ngan cake decoration tp try n error jer..hu huu

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Kak Ena...Belated Birthday wishes to Ur Hubby!!! :)

Cantiknya kek tuh! Love zero in baking! hihihi...:)

ct_nurmarlissaa said...

wahhh..nice kek..and deco....hebatt sungguh

Izan said...

terliur nengok stoberi 2 biji atas kek tu..nyam nyam

E-na Zarina said...

ain : belum puas hati lagi dgn decoration tu...kena try lagi lenkali..tq kak!

Azmiezas said...

Bertuahnya ur hubby dapat isteri yg pandai buat kek sendiri..mesti sedap kan..

E-na Zarina said...

Adnazthie :Wsalam kak...rasanya x tau la camna kak, lum potong lg...
malunya E-na!!!tokey kek yg dtg tengok ni!

E-na Zarina said...

emilia : tu je la yang mampu E-na bagi as a birthday present! kikiki

E-na Zarina said...

Love : tq love...E-na pun masih belajar lagi ttg kek n deco ni...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Alahai. Tengok luar pun dah cantik, dalam mestilah cantik.


Selamat Hari Jadi utk hubby E-Na ye.. 37 is my lucky number laar..

E-na Zarina said...

ct_nurmalissaa : xde la hebat..tangan pun keras kejung je mendeko..baru nak belajo!

E-na Zarina said...

Izan : ala terliur ke ?? Ambik je la bawa balik..kikiki

E-na Zarina said...

Azmiezas : bertuah juga E-na dpt hubby like him...layan je bila sruh belikan ichigo yg comei2! wakaka

E-na Zarina said...

a.z.r.i.n.a.03.07 : hi hi hi ni budak baru nak belajo...belum tentu dalamnya cantik jugak...kita tgk nnt..

my hubby lum sampai lagi 37..candle tu nombor 3?... tapi nampak mcm no 7 la pulak dlm gmbr!

Fa'e said...

e-na, hepi belated bufdey utk ur hb... sowi la terlmbt lak nak wish...

awek_utara said...

walawe kak ena..cun nyer kek..iskk..ni yg naikn smgt za nk blajar deko kek nih..mmg za ade angan2 nk wt bisnes kek nih..target within 3 years..insyaAllah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...