Wednesday, 29 February 2012

His Big Big Day....






Setelah bertungkus lumus selama 2 tahun 9 bulan study and doing his research, hari ini merupakan a big day for my beloved husband. Tepat jam 10.30a.m nanti hubby akan present his research. Hanya doa yang dapat E-na iringkan semoga semuanya berjalan lancar. I know u can do it, dear....all the best, ganbatte ne.



'Ya Allah give him strength, smooth in his speech,  idea yang bernas untuk menjawab semua persoalan dari para panel, ketenangan dan permudahkan segala urusan suamiku pada hari ini dan hari-hari berikutnya, Amin Ya Rabbal A'lamin.'


Di bawah ini cerita ahad lepas ye...

26.02.1996....date yang amat bermakna untuk E-na and hubby, bukan date kawin ye...hihiii....E-na buatkan RVC dan kebetulan pula 26.02.2012 ada undangan house warming di Mie rumah Sohana tokey MyBotang, E-na bawa  kek ini untuk dinikmati bersama.



'True Love 
Never Dies
It only Gets Stronger with Time'

Moga hubungan ini berkekalan bahagia selamanya. Amin.



 Untuk Sue, Yus, Shidah, Kak sher, Aisha, Naza, Eliza dan azah thanks for the delicious food  and nice knowing you all...Moga kita berjumpa lagi.


Note: E-na tak berapa sihat sejak dari malam isnin...fever, cough, headache n flu...pakej lengkap tu...gagahkan juga buat entry ini for my beloved hubby. Maaf tak dapat BW ke rumah kekawan maya...:(



15 comments:

Gee® said...

semga semuanya dipermudahkn dan beroleh kejayaan...Tahniah!!

wa said...

insyaalah , moga dipermudahkan.
Lawanya kek e-na tu , cute je :)

Liza said...

lawa deko kek tu ena...insyaallah, segalanya akan dipermudhkan...

Ummi said...

Semoga suami E-na diberikan ketenangan dan kelacaran dlm menyampaikan hasil kajiannya dan diberikan good marks!! Amiiinn.. Cantik banget RVC tu Ena...sweet jer!

tun_telani said...

viva ke kak ena? semoga dipermudahkan, insyaAllah,
cantik kek tu =)

Kamalia said...

semoga dipermudahkan semuanya buat suami akak ye..
dah nak balik dah..sobs!

Qasey Honey said...

suka tgk deco kek ni...
walaupon simple tp cantik dan kemas...

MyBotanG said...

Thank you for the mention E-na and terima kasih sudi datang rumah bawak cake yummy, moga cepat sembuh, and moga dipermudahkan segala urusan your hubby today..

*tersangat la sedapnya cake tu.. tiba-2 ku rasa teringin* hahahahahahah

Zalia said...

Tahniah untuk keluarga semua di sana... moga cepat sihat ye E-Na :)

izman said...

aku doakan agar semuanya berjalan lancar bt suami ko tu.

tak sihat? nak dapat baby baru ke??? he.he....

Acik Erna said...

E-na semoga semuanya dipermudahkan.dan beroleh kejayaan.

Anna Qawina said...

Amin...mudah2han ya..

cantik kek tu

yusmEa said...

odaijini k ena!! kek sgt sedap. nnt blk msia nk kne rs lagi ni.hihi

Alin Marlini said...

enaknya..smg kak ena cpt sembuh ye

fiszah_pjo said...

salam kak..camne nk buat supaya cream utk hiasan kita tu pekat dan senang utk dilepa?saya buat cream cheese utk toping carrot cake selalu je x cantik..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...