Friday, 2 March 2012

High Tea / Hi-tea ala kadar di LK


Terima Kasih untuk ucapan dan doa dari kawan-kawan dalam entry 'His Big Big Day' dan komen-komen di facebook. Alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Tinggal lagi convocation day dan Insyaallah end of this month kami akan balik for good.
Pening kepala E-na dah kurang tinggal batuk n flu. Sambung pulak dengan hubby bad flu and badan tak berapa sihat. Alhamdulillah semalam di beri kesempatan masak sedikit juadah untuk tetamu. 

  • Bihun Goreng + Sambal Tumis ikan bilis
  • Ebi Burger Special 
  • Donut Choco
  • Kek Batik
  • Takoyaki
  • Biskut Chocolate Chip Famous Amos
  • Pizza Tuna 
  • Mango Juice
  • Earl Grey Tea Panas



Pizza Tuna makan panas-panas...


Selamat Kembali ke tanah air Mohamad Noor Azam dan Harmilia Arjan. Jangan lupa toilet jepun and lori sampah di jepun yang bersih dan tiada bau ye....:))
Thanks untuk tetamu dari Malaysia Dr. Hanafiah and lab mate hubby Kader Berceren for coming.


Ini pula tetamu malam....Azerai and Mysarah. Lain yang di plan lain plak yang jadi kan My....sorry guys xtvt jalan-jalan cari makan u all berakir di Lovely Kitchen....he he....Seronok lepak2 makan2 tak sedar sampai 10 malam. Thanks for coming...maaf yang mana terkurang.



21 comments:

HALAMANKU said...

Salam akak alhamdulillah sihat dah? tu lah sesuatu yang amat berharga (kesihatan)wah.. bestnyer kak manyak3 makanan semua sedap2 terliur tengoknyer he he he

アヌムちゃん said...

waa sdpnye k.ena..
rasa lapa la pulak tgk mknn ni..huhuu

My said...

Hehe terima kasih yg tak terhingga pada Ena n Skano atas jemputan... Mmg kenyang n sedap sgt mkn kat rmh Ena, xtvt cari mkn yg sgt puas hati... Hehe...lepas ni mesti my rindukan masakan Ena....

Qasey Honey said...

wah banyaknye menu yg u masak...
kalau dekat bleh tumpang smeja ye tak..
menu semua sedap2...

CitarasaKu said...

waa banyaknya menu semua sedap sedap , saya suka bihun goreng di makan dengan sambal bilis .

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

meleleh ayaq lioq tgk
sedapnyer nampak kek batik k.ina tue...lama x bikin

Acik Erna said...

Alhamdulillah E-na dah sihat dan semoga suami E-na jugak kembali sihat.
seronok ye ena dapat masak2 menjamu tetamu.

sal said...

Lama tak mencuci mata di sini E-na..
sedap2 makanannya ..tak mampu menahannya...terliuq

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Im getting hungry here kak. Huhu ;)

Alin Marlini said...

kak..takoyaki tu yg mana satu?

akuzle ayu said...

yey..yey..e-na dah nk balik. boleler kita sambung sesi ngeteh kita sambil bergosip secara berhemah kan? nak request tokiyaki tuh...nyam3

Kamsiah said...

salam
lama tak datang umah e-na....semoga badan dah ok..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

iNI SUDAH BAIK...BEST TENGUK PIZZA DAN BIHUN TU...KALAU AKAK YANG INI AKAK BEDAL DULU

Mamasya said...

Aslmkum Ena.moga Ena tambah sihat.tahniah buat husben Ena yg akan konvo.bulan ni nak balik...tentu Ena dah mula sibuk mengemas...slmt mengemas.balik Msia kat mana nanti?

Amie said...

Sedap-sedapnya hidangan tu... lama tak dengar cerita, apa kisahnya sekarang ni Ena.

~~zana@pb~~ said...

Apa khabar Ena? Lama tak jengah sini sejak Ena menyepi...

lavenderlover said...

wah,sedapnya...lm x mkn bihun goreng..sini cukup susah nk mkn bihun goreng sbb x de jual..blik malaysia nanti kompem nadia kasi hentam..hehe..have a nice day,kay..=)

kak ina kl said...

apa khabar ena? dah balik sini ker?

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Anonymous said...

salam kak e-na,
ekceli dr.hanafiah tu lecturer robot sy kt uitm..

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...