Thursday, 12 August 2010

:-> Salam Ramadhan


Masih belum terlambat rasanya untuk E-na ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan yang mulia untuk semua keluarga, kawan-kawan dan pengunjung Lovely Kitchen. Semoga kedatangan Ramadhan kali ini lebih bermakna dan kita sama-sama mendapat keberkatan dariNya, Insyaallah.

Terima kasih kepada pengunjung LK yang sudi singgah walaupun telah lama tidak bersiaran.
Alhamdulillah kami sekeluarga sihat cuma agak sibuk dengan aktiviti untuk cuti sekolah Damia dan aktiviti kami sekeluarga sempena musim panas di Japan. Insyaallah ada kesempatan nanti E-na akan balas kunjungan rakan-rakan pula....

9 comments:

saya_arief said...

selamat berpuasa.

AISHA SAAD said...

selamat berpuasa jugakkk!
wahh mesti ada masak macam2 kann.
deliver sini bolehh?? hehe!

qimie budak hensem said...

selamat berpuasa

Saia Az said...

salam ramadhan , sorry eyh kalau da salah n silap , moga2 ramadhan kali ini membawa satu kenikmatan dan pengajaran yang baik serta di beri ganjaran pahala yang berganda-ganda daripada bulan2 yang lain , banyakkan pahala , kurangkan dosa :)

Kak Rose said...

Selamat berpuasa untuk ena sekeluarga.. wah berpuasa dalam musim panas ni, tentu banyak godaan kan...

ijayuji said...

Salam kak e na! selamat menyambut ramadhan buat akak sekeluarga juga d sana, kita pun budak2 cuti sekolah ni sibuk :D tak pe, uruskan mana hal2 yg terpenting dulu ;-) take care!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

selamat menyambut bulan ramadhan tuk Ena sekluarga di japan....semoga ceria selalu!

mas said...

selamat berpuasa buat ena sekeluarga....

kakzaa said...

e-na..
selamat menyambut ramadhan...
bgm menyambut puasa di sana yer..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...