Tuesday, 31 August 2010

:-> Salam Kemerdekaan and 10th Wedding Anniversary



Double Celebration...


PERTAMA...
Tanggal 31 Ogos 1957, tarikh keramat yang tidak akan dilupakan oleh semua warganegara Malaysia. Semoga Negara kita terus aman, maju dan makmur. Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 53.

KEDUA...
31 Ogos 2000 merupakan hari penukaran status dari CIK ke PUAN untuk E-na...he he berdebar kan masa tu tapi bahagia sangat sebab dapat berkongsi hidup dengan insan yang kita sayang. Alhamdulillah kami dikurniakan dengan 2 orang puteri jelita dan seorang putera encem yang menambah seri dan memberi kegembiraan kepada keluarga. Semoga anugerah yang amat bernilai ini menjadi insan yang soleh dan solehah.

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim...
Berikanlah kami kesihatan yang baik agar terus dapat menjalankan ibadah kepadamu,
agar terus dapat menunaikan kewajipan dan tanggungjawab kami kepada ibu bapa kami dan anak-anak kami yang tersayang.

Ya Allah...
Eratkanlah hubungan kami suami isteri dengan limpahan kasih sayang yang tulus suci agar kami sentiasa bahagia dan gembira menjalani kehidupan ini...
Rahmati dan berkatilah mahligai yang kami bina ini agar terus kekal bahagia bersama hingga ke akhir hayat...
Permudahkan segala urusan kami agar kami dapat terus mengharungi kehidupan sebagai hamba Mu dengan tabah...
aminnnn...amin ya rabbal a'lamin.







24 comments:

ijayuji said...

Salam kak ena, kekkon kinnenbi omedetou! kita doakan semoga mahligai yg terbina sejak 10 tahun lalu akn berkekekalan selamanyer serta sentiasa dirahmatiNya dan berbahgia akak n hb dunia akhirat insyaAllah aminnnn.. semoga dbulan yg mulia ini mendapat keberkatan drNYA.

Pn Kartini said...

haPPy AnniVerSarY...:)

Moga kebahagian sentiasa mengiring Ena & keluarga..:)

Kamalia said...

salam kak ena..happy 10th anniversary..smoga sentiasa berbahagia hendakNYa .:D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ena..happy anniversary yg ke 10thn....semoga setiasa bertolak ansur dalam rumahtangga...bertimbang- rasa...saling hormat- menghormati...& semoga kebahgiaan sentiasa menjadi milik Ena & HB hingga keakhir hayat..Amin

Ayu Safieza said...

To E-na lalingg!!!

Maaf Ayu ni kan ehem3....sign of aging kot....hik3...lufe3 nak kabor, cili pagi nak bubuh jugakdlm rendang tu.... Ayu dah repair recipe..tengok yer...
Thank u dear....., cuba tau....sonang!!

Selamat Hari merdeka.....balik Msia bawa byk daun kunyi tau....:)

Ayu Safieza said...

This one Special Dedication....

Alhamdulillah, Happy Anniversary Ena & Suami...semoga menjadi suami isteri yang soleh, dan good role model utk anak2.....

TAHNIAH DEAR...semoga dipermudahkan urusan dunia akhirat, Amen..

Mas said...

salam e-na, selamat hari merdeka..
Happy Anniversary e-na dan suami, moga mahligai yang terbina kekal selamanya dan diberkati dan dirahmati Allah sentiasa...

sweetsal said...

salam kemerdekaan dan 10th wedding anniversary....moga tabah mengharungi hidup ini dan sucess selalu..

anie,Nagoya said...

Omedetou!!!....semoga mahligai yg dibina kekal hgga akhir hayat...insyallah..

Merdeka!!!...merdeka...merdeka...semoga negara kita terus dipimpin degn bijak sana...

Ida Ddapur said...

Selamat Hari Merdeka dan yg penting sekali
Happy Anniverssary untuk E-na & suami....ada buat speacial kek ke na?
Alhamdulillah kiriman yg diorder tersebut masih segar lg...boleh la buat laksa utara/apa2 yg berkaitan he..he

Liza said...

wah, sama dgn my parents, 31st august is their 41st wedding anniversary, happy anniversary to you and hubby!!!

Kak Rose said...

Happy merdeka n happy anniversary to Ena n hubby... semuga lebih berjaya dan bahagia selamanya...

ilahjy said...

tahniah e-na semoga bahagia ke akhir hayat begitu jua dgn negara tercinta ini...amin..
kak pun beruntung lahir dlm bulan kemerdekaan 19 ogos.. bangga.. pagi tadi kami sekeluarga p stadium bkt jalil..semangat!!

kak Erna said...

selamat menyambut ulang tahun perkahwinan..semoga rumahtangga e-na..kekal bahagia selama nya..

ayousha said...

ena, selamat menyambut hari kemerdekaan di perantauan.

tahniah ye, dh 10 thn berumahtangga. moga bahagia ke akhir hayat

Norgadis Labuan said...

Happy 10th anniversary. Moga kekal selama2nya...

3E said...

Hye.....anniversary kita sama la.....:-))

indahhouse said...

Salam kak E-Na,
Happy anniversary yang ke 10, kak. Moga kasih-sayang kak E-Na dan suami sentiasa berpanjangan dan dalam Rahmat Allah selalu. :)

Lovely Kitchen said...

Amin..amin ya rabbal a'lamin. Terima kasih kawan-kawan di atas ucapan dan doa untuk E-na dan Family....sayanngggg semua!!

iu rf said...

time kasih... =)

izman said...

terlambat nak wish, selamat ulangtahun perkahwinan, still 10 tahun jugak kan even lambat wish. he.he.he...

ijan said...

Salam Kak Ena,
Lewat kite datang ni..tapi sempat lagikan kalau nk wish happy anniversary.heheh.... semoga berbahagia sehingga akhir hayat..amin :)

asmariza said...

salam along... hepi belated 10th anni. tahniah utk along dan family. smg kebahagiaan teurs berkekalan.

waalllaa! said...

sedapnyerr...nk cuba la nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...