Saturday, 10 September 2011

:-> Surprise Birthday Gift



Klik button 'Share' di sebelah kanan untuk berkongsi entry ini bersama rakan-rakan anda di Facebook.. Sharing is Caring...TQVM.




Ada surprise Birthday Pulut Kuning dan Birthday Curry Puff untuk E-na masa pergi Budou Gari (petik anggur) pagi tadi. Terharu rasanya bila ada kawan susah payah masak, deco dan bawa jauh2 something khas untuk kita. 

Tengok kat bawah ni cantik kan pulut kuning cake untuk birthday E-na. Thanks so much Yus! Dalam badan tak berapa sihat sempat juga Yus buatkan pulut kuning siap dengan rendang hitam daging lagi.


Dan di bawah ini surprise dari Dayah...

Cantik kan pink ribbon kotak2 tu...I like!! Yang ini 'Birthday Curry Puff' special  from Norhidayah. 

Sungguh E-na terharu and happy atas ingatan ini. Thanks so much atas susah payah kalian berdua. Love both of you, Yus and Dayah...really appreciate it!! Muaahhhss!!

Klik 'LIKE' jika anda suka dengan entry ini...anda pembakar semangat LK. TQVM!!

8 comments:

Amie said...

happy birthday Ena....wow! diaorang tu semua sayang sangat kat Ena... moga Ena gembira!

Wani said...

selamat hari jadi ...suka tengok pulut kuning tu ,,,, semoga Allah memberkati segalanya .... amin...

Juwita Jamaludin said...

happy birthday kak.. seronoknya dapat surprise macam tu.. cantik pulut kuning tu

Mas said...

happy birthday ena..
wahh..cantik2 hadiah birthday tu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi belated bufday kak e-na
ayu dah tgk pic akak letak budou fresh kat atas tue... ngeee

Ctnaemah said...

happy belated birthday e-na

Kak Rosaliza said...

bestnya ada kawan yang baik hati

アヌム ちゃん said...

hepy belated besdey kak ena..pulut kuning tuu.bestnyaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...