Friday, 13 September 2013

Pencuci Pinggan Sunlight SALE


3 singgit! 3 singgit! 3 singgitttt! (baca ikut nada Mail dalam Upin dan Ipin ye..)  Tak percaya? Tolonglah jangan percaya...mana dapat Sunlight 3 botol RM1 kan. 

E-na nak bagitau kepada pengguna Sunlight TEGAR sekarang GIANT sedang memberikan harga promosi untuk Sunlight Lime, Sunlight Lemon atau Sunlight Cucumber (baru). RM4.49 sebotol limited 3 bottles per customer bermula 12 - 18 September 2013. 

E-na memang peminat TEGAR Sunlight. Kalau ada promosi harga murah bawah RM5 memang akan grab 3 or 4 botol. Pernah sebelum pergi Jepun, sampai 10 botol stok Sunlight kat rumah...tersusun cantik macam kat kedai. Dulu harga Sunlight lagi murah. Sekarang dah RM5.49 ke harga sebenar.


Tu ada Cucumber Sunlight...ambil satu nak try best tak. E-na suka guna LIME compare dengan LEMON. Sunlight LEMON baunya sedap tapi E-na rasa cepat je habis...mungkin kerana ianya sedikit cair atau hanya perasaan sahaja tak taulah..Sumlight LIME tahan lebih lama. Nanti kita tengok pula Sunlight CUCUMBER ni camna...OK jom cepat2 beli buat stok..:p

2 comments:

LM said...

Dah jarang ada iklan ni kat tv kan?

Cendana Kasih said...

saya guna sunlight ni utk basuh kete, moto, dll...cermin kete jadi berkilat...hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...