Friday, 26 March 2010

:-> Kek Birthday Qistina Damia


E-na sempat buat 2 biji Black Beauty Chocolate Cake untuk Kakak Damia bawa ke sekolah sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 7. Sebiji E-na letak topping chocolate (boleh tengok DI SINI) dan sebiji lagi ni E-na buatkan gambar Kitty -Chan. Terketar-ketar jugak nak melukisnya...bukan senang rupanya hendak mendeco cake kalau tidak berguru...tapi ku gagahkan juga dan inilah hasilnya yang tidak seberapa...masih banyak yang perlu di perbaiki.

Best Regards,
^_^LovelyKitchen^_^

6 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

cantiknyer....
dan mesti sedap kan hehe

zarin said...

hi e-na! lama tk dengar citer...eh eh, birthday damia sama lah ngan birthday anak i hasya :-)
tahun je lain hihi

kew_chop said...

cantiknya kek kitty chan..

Erna said...

salam..alas kunjongan..sukanya tengok kek..akak memang suka buat kek..tapi tak tau banyak jenis..satu resepi aje..kemudian di perbagaikan...nak boh cokelat ke..ape ke..harap E-na tak kesah..kongsi resepi disini untuk akak cuba...

ima said...

salam e-na...lamanya tak datang sini...cantik betullah kek tu...mesti suka tuan punya diri...

Happy Birthday To Qistina Damia...cantik mana tu!!

ika said...

tsngat cntik benanyer..
tp x dpt ase sdp k x..
cne nk buktikan tuh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...