Wednesday, 6 May 2015

Cara Suburkan Tanaman


E-na nak share my happiness in gardening. Seronok tengok pokok-pokok yang di tanam subur menghijau. Daun kangkung membesar sama saiz dengan packet sos KFC. Pokok kunyit juga semakin gaElak mengeluarkan sulurnya. Daun Pokok Kacang Panjang juga besar -besar dan subur berkilat. Pokok bunga kertas juga begitu banyak mengeluarkan tunas baru. Begitu juga dengan pokok limau kasturi banyak mengeluarkan pucuk-pucuk baru. Pokok Kesum yg berusia 24 hari subur menghijau hampir memenuhi bekas tanaman.

E-na akan kongsikan baja yang digunakan untuk pokok-pokok tanaman mini garden dalam next entry ye.










10 comments:

intandayani said...

Tq kak share bab gardening..sy pun sama mcm akak minat gardening pulak skrg..Faktor umur kot..hehehe

intandayani said...

tak abis baca..hukhuk sila lah cepat up enty tu yer...xsabar ni

suka suka said...

Kita tunggu...

ummi aqilah (LM) said...

Cantiknya kesom!!!!

Dan juga rose jepun blakang tu nmpk lawa

Gee® said...

Waaa... segar2 tanaman.... tak sabar....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dongmei pan said...

Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

CintaHati Lina said...

Suburnya tanaman tu..suka tgk.. yg saya tanam..hbs di serang siput ba** je... habis tanaman... apa baja ek cik puan apply kat pokok2 subur mcm ni...

Nor Marshaliza Shaidan said...

Wah menghijau!!
Sy pun minat gardening

Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...