Sunday, 6 October 2013

TUPPERWARE LOVERS



Klik button SHARE dan kongsi entry ini untuk memberi peluang kepada rakan-rakan lain yang minat TUPPERWARE. Sharing is Caring! TQ


Salam untuk semua pengunjung Lovely Kitchen. Moga kita semua sentiasa di dalam lindungan dan rahmatNya. 


E-na nak kongsi berita gembira untuk peminat-peminat TUPPERWARE di seluruh Malaysia atau di mana jua anda berada. Pada 2hb October 2013 dengan rasminya E-na telah membuka  kedai online di facebook dengan nama TUPPERWARE E-NA ZARINA (TEZ). Jemput semua cuci mata, jeling-jeling dan rembat yang mana berkenan. Nak lebih diskaun boleh PM E-na di FB TEZ. Kepada yang nak mendaftar sebagai ahli TUPPERWARE BRANDS boleh PM E-na. Discount dan FREE GIFT lebih menarik menanti anda apabila mendaftar sebagai member di TEZ. Klik badge di atas sebelah kanan blog LK untuk ke FB Tupperware E-na Zarina (TEZ).

Antara barang yang SALE untuk bulan Oktober. PM laju-laju untuk order. Banyak lagi yang menanti anda di TEZ.
Happy Shopping!!











3 comments:

❤Kamsiah❤ said...

semua kaler ceria2 ya...kalau anak2 mesti suka yg ada kartun2 tu

Effy said...

hi jom follow my blog

Chenta Ummi said...

ramai sgt org yg jual tupperware kat opis ni pun lebih dari sepuluh tk tau dah nak beli kt sape heheh :)

anyway ni 1st time tersinggah masuk ke sini.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...