Wednesday, 4 December 2013

PROMOSI KEAHLIAN TUPPERWARE DISEMBER BERSAMA TEAM TEZ


Kami menawarkan pakej keahlian untuk anda yang berminat nak jadi ahli Tupperware Brands. Promosi Keahlian ini hanya untuk bulan Disember 2013 atau sehingga stok habis sahaja(yang mana dulu).
Lolly Tup Kid Lunch Set 550ml di beri secara percuma jika anda mendaftar keahlian tupperware RM70 atau RM280 bersama Team kami >>> TUPPERWARE E-NA ZARINA <<< dan terus membuat belian kali pertama sebanyak RM150. Maksudnya anda daftar keahlian RM70 dan membeli barang RM150, sebiji Lolly Tup menjadi milik anda.


Pemberian GIFT ini adalah atas dasar TERIMA KASIH saya kerana kesudian anda menyertai TEAM TEZ. Gift ini bukan dari HQ ye. 100% FREE dari TEZ.
Gift ini juga LIMITED kerana ianya adalah HOT ITEM November dan Disember. Jadi rugi jika anda tidak mendapatkannya. PERCUMA pulak tu, lagi rugi kalau tak grab.

Bagi yang mendaftar sebagai ahli tetapi tidak membuat pembelian RM150 anda juga amat kami hargai. Ini dia GIFT untuk anda. Boleh pilih salah satu dari Expression tumbler  with Seal dibawah.


Ini semua hadiah peribadi dari saya. Anda juga menerima pelbagai barangan dari Tupperware Brands seperti dalam gambar di bawah dengan pendaftaran keahlian RM70. 


Berbaloi kan?? Apa lagi cepat2 PM kami di FB 


atau SMS / WhatsApp

019 655 4522.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...