Thursday, 7 March 2013

Anak Pokok Kacang Panjang


Perkembangan anak-anak pokok kacang panjang yang di semai pada 12 Februari 2013 di tapak semaian My Kitchen Garden. Gambar dibawah ketika anak benih berusia 2 minggu.


5 biji kacang panjang yang di semai, hanya 4 pokok yang tumbuh. 

  
Anak pokok Kacang Panjang yang berusia 22 hari di alihkan dari polybag ke dalam pasu. Nampaknya pokok kacang panjang sudah memerlukan junjung untuk menjalar. 




4 comments:

Gee® said...

Rajinnyaaaa.....

zana fahmi said...

Sibok bercucuk tanam, patutlah takde masa jln2 blog kita ye? Boleh buka pasar pulak lepas ni, dah jemu masak2 kot Ina?

Alin Marlini said...

sejuk tangan

Nens Collection said...

Br berkesempatan dtg sini..ya allah sama minat kita..suke berkebun..hehe..tenang je kan boleh tgk.kehijauan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...