Tuesday, 7 August 2012

Renovation Dapur



Kerja-kerja pengubahsuaian wet kitchen sedang di jalankan. Harap semuanya berjalan lancar dan Lovely Kitchen boleh bersiaran semula dengan menu-menu harian. Dah lama sangat rasanya tak baking dan main masak-masak macam di bumi sakura dulu...:))


8 comments:

Nuridah said...

Assalamualaikum Ena

selamat menjlnkan ibadah puasa...wah seronoknya dapur berwajah baru...rezeki bulan ramadan nie...hehehe.

Mamasya said...

Salam Ena.slmt berpuasa....dah siap dapur baru ni bolehlah aktif semula di dapur siber.....tunggu menu2 menarik dr Ena.

Acik Erna said...

assalam ena..sabar menanti..dapat tengok gambar tanamana ena macam disana dulu pun dah best

~~zana@pb~~ said...

Rihat puas2 Ena, lps ni sinseng lengan......berderet menu menanti dlm list.
Seronok ada dapur baru kan?

Ummi said...

Assalamualaikum Ena, waaah membesarkan dapur eh...hehe..sempat raya x tu? Akak dah 90% siap dah reno rumah baru tu..hujung thn baru duduk kot... Selamat menjalani ibadah puasa buat Ena sekeluarga dan selamat hari raya la eh...muaahhh!

EmbunRosaliza said...

Assalam Ena, patut la lama tak nampak n3 msk2 , best la pasni bila dh siap dapor tu, lagi bersemanagat nak msk2

Alin Marlini said...

Sempat ke raya ni siap kak ena?

Kak Izan said...

bestnyer renovate2 nie.. mesti tak ssabar tunggu hasilnya kan?.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...